Broodjes bestellen Nieuw Amsterdam

Broodjes bestellen Nieuw Amsterdam

Broodjes bestellen Nieuw Amsterdam. Wil je heerlijke, belegde broodjes in de regio Nieuw Amsterdam bestellen en laten bezorgen? Bestel direct en snel op onze landelijke levering webshop.

Of het nu gaat om een vergadering, lunch, meeting of evenement, je bent altijd goed uit!

Heb je trek? Je kunt naar de koelkast lopen en staren naar de voorraad. Wat is lekker? Is dat potje over de datum? Ik zou graag eens wat anders eten dan een boterham met kaas en een appel… Je kunt natuurlijk ook gewoon broodjes bestellen Nieuw Amsterdam bij een lokale horeca professional. Laat ze snel en vers bereid leveren op jouw locatie en smullen maar! Bestel direct een lunch in Nieuw Amsterdam of lees eerst deze informatie en tips op deze pagina.

Amsterdam broodjes bestellen, laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft!

broodjes bestellen

Alkmaar broodjes bestellen

Broodjes bestellen in Nieuw Amsterdam

Het is echt niet zo moeilijk om zelf een broodje te smeren, zelfs beren kunnen dit. Je hebt natuurlijk wel een broodje nodig, wat beleg, boter … een stukje komkommer en een schijfje tomaat misschien, wat peterselie (of moet het thijm zijn?) en aioli. Wat is aioli eigenlijk of kan ik net zo goed mayo gebruiken? Aan het einde van de rit heb je een koelkast vol met ingrediënten die je nooit op zult maken. Een broodjeszaak maakt de hele dag door broodjes en ze beschikken altijd over verse ingrediënten.

Geen koelkast of catering in huis meer nodig

Het verhaal in de introductie van de koelkast zal bij menig lezer een traumatische ervaring oproepen. Dat stuk kaas met blauwe schimmel, die halve worst met een nare geur, en labeltjes met “kom niet aan mijn yoghurt!” op bekers die bedekt zijn met spinnenwebben. Een alternatief is een gezellige dame of heer die dagelijks eten bereid voor het personeel. Dat komt helaas vaak neer op kleffe broodjes en ongezonde kroketten. Af en toe kan dat best lekker zijn, maar die vette hap is niet echt goed voor mens en moraal. Nog afgezien van de kosten die de exploitatie van horeca op de zaak met zich meebrengt.

Heb je speciale voorkeuren? Geef het door bij de bestelling of neem eerst even contact op met de broodjeszaak.

Variatie in het menu

Gisteren een boterham met jonge kaas, vandaag een boterham met belegen kaas en morgen een boterham met oude kaas. Het is eigenlijk dezelfde kaas maar het pakje was nog niet op… Wil je liever een brioche broodje met Parmaham of een keer lekker uitbuiken met een pide shoarma of een vega wrap? Je kunt kiezen uit alle broodjes in Nieuw Amsterdam van bekende horecazaken bij jou in de buurt. Staat jouw favoriete roti tent er niet bij? Laat het ons direct weten, dan zullen we even contact opnemen. Zo kun je personeel en gasten een enorm gevarieerd menu voorschotelen.

Lunch in Nieuw Amsterdam

Na een halve dag hard werken heeft het team behoefte aan een stevige lunch om de rest van de dag door te komen. Vraag je iedereen om een lunchpakketje mee te nemen of vind je iemand die ter plekke voor tien, twintig, dertig of meer personen een lunch gaat bereiden? Maak het jezelf en jouw collega’s of gasten makkelijk, laat gewoon een lunch in Nieuw Amsterdam leveren op het juiste tijdstip. Dan kan iedereen direct aanschuiven en genieten van een heerlijke maaltijd. Je kunt een verrassende mix van lekkernijen bestellen, of neem vooraf de bestelling op per persoon. Niet alleen bespaart dit tijd en moeite, jouw team zal er ook productiever van worden en zich welkom voelen.

Decentraal werken binnen online netwerken is een vorm van ondernemen die verder reikt dan je denkt. Ook broodjes bestellen in Nieuw-Amsterdam en een heerlijke lunch in Nieuw-Amsterdam hoort bij modern werken.

Lekker, gezond en HACCP

De koelkast op kantoor is vaak een petrischaaltje met allerlei bacteriën en andere gevaren, kies liever voor vers en gecontroleerd. Wanneer je een schone horeca service in de kantine hebt zijn dat toch vaak dezelfde artikelen die zeker niet altijd voldoen aan de schijf van vijf. Terwijl de CAO regels voorschrijven dat iedereen in een ergonomische stoel moet zitten, wordt er geen woord gerept over de inwendige mens. Vreemd eigenlijk, want verantwoorde voeding biedt de brandstof die we nodig hebben, en een heerlijk vers broodje stimuleert de geest. We spreken niet voor niets van “comfort food”.

Altijd een verse lunch in Nieuw Amsterdam, tot aan de deur bezorgd. Smakelijk eten!