BROODJES OP KANTOOR LATEN BEZORGEN

Broodjes op kantoor

Het bestellen van broodjes op kantoor is makkelijker dan ooit! Ben jij werkzaam op kantoor, dan is de kans vrij groot dat je regelmatig broodjes op kantoor besteld. Dit kan zijn voor jezelf en je collega’s, maar ook voor een lunch, vergadering of event. Het grote voordeel aan het bestellen van broodjes op kantoor, is dat het volledig voor je geregeld wordt. Zo hoef je niet na te denken over hoeveel broodjes je daadwerkelijk wilt bestellen en hoe je ze belegt wilt hebben.

Het enige wat er van jou wordt verwacht, is dat je doorgeeft of er eventuele aanvullende wensen zijn en voor hoeveel personen er een lunch geregeld dient te worden. Vervolgens wordt de rest allemaal voor je geregeld. Niet alleen is het ideaal om broodjes te bestellen voor een grote groep mensen, maar wat dacht je van de vrijdagmiddag met een aantal collega’s. Je zult zien, dat wanneer je één keer broodjes op kantoor hebt laten komen, je nooit meer anders wilt!

Lunchen met collega’s

Uiteraard zijn er allerlei redenen te bedenken om broodjes op kantoor te laten bezorgen. Buiten een vergadering, meeting of zakelijke lunch om, is het simpelweg ook gewoon gemakkelijk om iedere week op een vaste dag, samen met je collega’s, broodjes op kantoor te laten bezorgen. Zo heb je iedere week iets om naar uit te kijken en kunnen we je verzekeren, dat wanneer je één keer de overheerlijke belegde broodjes van broodjes.nl hebt geproefd, je nooit meer anders wilt!

Broodjes op kantoor, garant voor culinair genot!

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd!

BROODJES OP KANTOOR

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.