BROODJES BESTELLEN Nederland

Broodjes op kantoor

Het bestellen van broodjes op kantoor is makkelijker dan ooit! Ben jij werkzaam op kantoor, dan is de kans vrij groot dat je regelmatig broodjes op kantoor besteld. Dit kan zijn voor jezelf en je collega’s, maar ook voor een lunch, vergadering of event. Het grote voordeel aan het bestellen van broodjes op kantoor, is dat het volledig voor je geregeld wordt. Zo hoef je niet na te denken over hoeveel broodjes je daadwerkelijk wilt bestellen en hoe je ze belegt wilt hebben.

Het enige wat er van jou wordt verwacht, is dat je doorgeeft of er eventuele aanvullende wensen zijn en voor hoeveel personen er een lunch geregeld dient te worden. Vervolgens wordt de rest allemaal voor je geregeld. Niet alleen is het ideaal om broodjes te bestellen voor een grote groep mensen, maar wat dacht je van de vrijdagmiddag met een aantal collega’s. Je zult zien, dat wanneer je één keer broodjes op kantoor hebt laten komen, je nooit meer anders wilt!

Lunchen met collega’s

Uiteraard zijn er allerlei redenen te bedenken om broodjes op kantoor te laten bezorgen. Buiten een vergadering, meeting of zakelijke lunch om, is het simpelweg ook gewoon gemakkelijk om iedere week op een vaste dag, samen met je collega’s, broodjes op kantoor te laten bezorgen. Zo heb je iedere week iets om naar uit te kijken en kunnen we je verzekeren, dat wanneer je één keer de overheerlijke belegde broodjes van broodjes.nl hebt geproefd, je nooit meer anders wilt!

Broodjes op kantoor, garant voor culinair genot!

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd!

Broodjes op kantoor

Broodjes op kantoor voor een vergadering

Wanneer jij wekelijks op een vaste dag een vergadering hebt met je team, dan is het handig te kiezen voor een volledig verzorgde lunch. Niet alleen is dit ontzettend handig en lekker, maar geeft dit ook je werknemers een extra blijk van waardering. Je kunt een lunch volledig naar eigen wens samenstellen en eventueel rekening houden met bepaalde wensen van verschillende collega’s. Je zult merken, dat dit niet alleen ontzettend handig is, maar ook zeker door iedereen enorm wordt gewaardeerd.

Zakelijke lunch op kantoor bestellen

Wil jij je zakenrelatie eens goed in de watten leggen, dan is een zakelijke lunch hiervoor bij uitstek geschikt. Omdat niet ieder kantoor de beschikking heeft over eigen cateringsfaciliteiten, is het verstandig om dit uit te besteden. Bij broodjes.nl kun je een volledig verzorgde lunch voor op kantoor bestellen, zodat het jou en je relatie werkelijk aan niets ontbreekt. Zo kun je kiezen met een heerlijke soep vooraf, gevolgd door verschillende luxe belegde broodjes, wraps of sandwiches.

Voor de extra vitamines, kun je ook verschillende sappen toevoegen en zelfs een heerlijke fruitsalade om het geheel compleet te maken. Het grote voordeel van een verzorgde zakelijke lunch op kantoor, is dat je je werkelijk nergens zorgen over hoeft te maken. Doordat de volledige lunch tot in de puntjes voor je wordt verzorgd, kunnen jij en je collega’s je volledig focussen op het zakelijke aspect. 

Catering op kantoor

Heb jij binnenkort iets te vieren ter gelegenheid van bijvoorbeeld een jubileum of een open dag, dan mag een hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. Met de zakelijk catering van broodjes.nl ben je dan aan het juiste adres. Wij verzorgen een compleet verzorgde lunch met alles erop en eraan op iedere gewenste locatie. Je kunt ervoor kiezen om alles op locatie te laten bereiden, maar ook het laten bezorgen van de catering behoort tot de mogelijkheden.

Naast het verzorgen van een volledige lunch, kun je bij ons ook terecht voor alle facilitaire voorzieningen die nodig zijn bij een uitgebreide lunch. Hierbij moet je denken aan servies, bestek, tafel en eventueel een luxe tent. Doordat alles vers door ons wordt bereid, ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige lunch.

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.