. Catering broodjes in Nieuwegein

Catering broodjes in Nieuwegein

Wil je heerlijke, belegde broodjes bestellen en laten bezorgen? Bestel dan direct en snel op Broodjes-catering.nl

Catering broodjes in Nieuwegein, was nog nooit zo makkelijk. Of het nu gaat om een vergadering, lunch, meeting of evenement, je bent altijd goed uit. Lekkere verse belegde broodjes gewoon zorgeloos thuis of op je kantoor laten bezorgen, werkt verslavend. Geen gedoe meer met boodschappen plannen, broodjes beleggen en last but not least, niet langer met de afwas achterblijven. Direct gezellig samenzijn met vrienden of collega’s zonder gedoe, dat is pas genieten!

Catering broodjes in Nieuwegein, heerlijk vers!

Bij Broodjes Catering kun je zeker zijn van heerlijk vers en ambachtelijk bereide broodjes. Naast persoonlijke voorkeur zijn er ook andere zaken om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die overgevoelig zijn voor gluten, of om religieuze redenen graag Halal of Kosher bestellen. Vegetariërs en ook veganisten hebben weer specifieke voorkeuren. Gelukkig wordt hier bij Catering broodjes in Nieuwegein rekening mee gehouden. Je zult misschien jouw nieuwe favoriet ontdekken!

Heb je speciale voorkeuren? Geef het door bij de bestelling of neem eerst even contact op!

Catering broodjes in Nieuwegein, aan huis of kantoor!

Lunch Catering aan huis inschakelen is super relaxed, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest. Lunch Catering thuis is erg praktisch, je hebt nergens omkijken naar en kunt je volledig op je gasten richten. Catering broodjes in Nieuwegein verzorgt de gerechten en levert desgewenst ook tafels, bestek en servies.

Gemak van catering aan huis

Catering broodjes in Nieuwegein, is veel uitgebreider dan je misschien denkt. Zo bestel je basis lunches tot luxe verzorgde lunches, inhuurmateriaal en meer. Catering aan huis gaat echter nog een stapje verder. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de gerechten bij jou thuis te laten bereiden. Dan kun je met eigen ogen zien hoe de meest smaakvolle gerechten tot stand worden gebracht.

Altijd al eens willen weten hoe een bepaald gerecht het beste bereid kan worden? Wij beantwoorden je vragen graag. Kies voor Home Cooking, dan laat onze kok dat zelfs aan je zien en kun je de kneepjes van het vak leren.

Catering aan huis voor feesten en partijen

Catering aan huis is een goede optie voor tal van gelegenheden. Denk aan verjaardagen, jubilea, familieaangelegenheden of verrassingen. Catering broodjes in Nieuwegein zorgt er in samenwerking met jou voor dat elke gelegenheid een succes wordt. Neem contact met ons op voor mogelijkheden op maat.

Catering broodjes in Nieuwegein

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd!

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Catering broodjes in Nieuwegein bestellen

Klanten vertellen over Catering broodjes in Nieuwegein

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende