LUNCH BESTELLEN

Lunch bestellen

Het bestellen van een lunch was nog nooit eerder zo makkelijk! Of het nu gaat voor een lunch voor thuis, op kantoor of catering, bij broodjes.nl kan het allemaal! Je vindt bij ons een ruim aanbod broodjes, sandwiches, rijk gevulde wraps, soepen en allerlei verschillende soorten sapjes. Dus wil jij een luxe uitgebreide lunch met allerlei lekkers, dan is het super eenvoudig deze online bij broodjes.nl te bestellen.

Een goede lunch is namelijk niet alleen ontzettend lekker, maar komt ook onze gemoedstoestand ten goede. Je kunt je namelijk voorstellen, dat het een stuk lekkerder is om een rijkelijk belegt broodje met beleg op te eten, dan dat je het moet doen met een zelf gesmeerde boterham met pindakaas. Dus wil jij jezelf, je collega’s of zakenrelaties verrassen, dan is een lunch bestellen bij broodjes.nl de perfecte manier om dit te kunnen doen!

Lunch bestellen, garant voor culinair genot!

Wil je een gelegenheid of evenement met catering regelen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd!

Laten bezorgen of op locatie?

Je kunt de catering laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Lunch laten bezorgen

Wil je graag een uitgebreide lunch bestellen, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om deze zelf op te moeten halen. Vooral wanneer het een speciale gelegenheid of vergadering betreft, is je lunch laten bezorgen natuurlijk wel zo handig. Het grote voordeel van broodjes.nl, is dat je niet alleen je favoriete lunch bestellen kunt, maar je lunch laten bezorgen ook tot de mogelijkheden behoort.

Vooral wanneer het gaat om een uitgebreide lunch, dan is het natuurlijk wel zo fijn dat dit op de juiste manier wordt geserveerd. Door je lunch te laten bezorgen, heb je hier zelf geen omkijken na. Door de jarenlange ervaring, zal het volledig buffet voor je worden neergezet, zodat het enige wat jij nog maar hoeft te doen het opeten van alle lekkernijen is.

Lunch bezorgen op kantoor

Eén van de meest gekozen momenten voor het bestellen en laten bezorgen van een lunch, dat is op kantoor. Niet alleen tijdens een zakelijke lunch, maar ook vaak tijdens een speciale gelegenheid. Hoe fijn is het, dat jij tijdens een open dag volledig wordt ontzien en alles voor je tot in de puntjes wordt verzorgd? Dus of je er nu voor kiest om met een aantal collega’s een lunch te bestellen of een volledige lunch op locatie te laten verzorgen, het kan allemaal.

Zo kun je afhankelijk van je eigen wensen kiezen voor een volledig verzorgde lunch, voorzien van soep, sappen en allerlei andere lekkernijen, maar ook een eenvoudige lunch met enkel belegde broodjes behoort tot de mogelijkheden. Dus wil jij het jezelf en je collega’s gemakkelijk maken, dan is een lunch bestellen en laten bezorgen op kantoor de perfecte manier om dit te doen. Niet alleen is het ontzettend lekker, maar je zult ook merken, dat wanneer je dit met enige regelmaat doet, ontzettend wordt gewaardeerd.

Broodjes bezorgen

Of je nu op kantoor werkt, in de bouw of ergens anders, de kans dat jij en je collega’s een vaste dag hebben waarop er iets lekkers wordt bestelt is vrij groot. Vaak kijken we er al de hele week naar uit en verheugen we ons al bij binnenkomst op de heerlijk lunch die wordt bestelt. Het grote voordeel aan het bestellen van een lunch, is dat je je ‘s ochtends niet druk hoeft te maken over wat jij op je brood moet doen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend gezellig om samen met je collega’s te kunnen genieten van allerlei verschillende soorten belegde broodje.

Broodjes bezorgen is dus in allerlei opzichten een ontzettend goed idee en zou eigenlijk iedereen minsten één keer per week moeten doen! Niet alleen is broodjes bezorgen handig voor een lunch met collega’s, maar ook voor tijdens een vergadering of andere gelegenheid is het de perfecte manier om de mensen te kunnen voorzien van een hapje en een drankje.

LUNCH BESTELLEN

Klanten vertellen over  broodjes op kantoor

Marijke
MarijkeDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat maar er werd ruim op tijd bezorg. Ik bestelde voor de eerste keer maar heb er een hele goed ervaring mee en zal zeker vaker bestellen!
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel, heerlijk en goed georganiseerd! De Mobiele Kok heeft voor mij en mijn vriendengroep een perfecte barbecue verzorgt. Alles zat erop en eraan, werd netjes afgeleverd met instructies en ook weer opgehaald. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van goede kwaliteit. Ons gehele verkoopteam van Lekkerkerker was erg enthousiast.
Vorige
Volgende