Buitendijk Rotterdam

Buitendijk ROTTERDAM

Graafstroomstraat 19 | 3044 AN Rotterdam
T: (010) – 262 33 22
E: info@buitendijkrotterdam.nl
www.buitendijkrotterdam.nl

buitendijk rotterdam

Onder de bezielende leiding van directeur-eigenaar Cok Verkleij van Buitendijk  Rotterdam, worden vanuit het distributiepunt in Rotterdam-Spaanse Polder dagelijks meer dan 150 grote en kleine bedrijven en instellingen voorzien van de beste etenswaren en dranken. Een open, enthousiaste werksfeer gaat samen met een streng regime als het gaat om hygiëne en omgang met de producten.

De kwaliteit van de vele versproducten kan daardoor iedere toets der kritiek met gemak doorstaan. Kennis van zaken is de sleutel-factor. Het is niet voor niets dat Cok Verkleij regelmatig wordt ingezet als docent H.A.C.C.P, een internationale normenset, vrij vertaald als ’analyse van kritische punten bij de behandeling en het transport van voedsel’. Klantgerichtheid, kennis van zaken en hoge kwaliteit van geleverde producten zijn de kenmerken waardoor Buitendijk opvalt en een voortdurend groeiende klantenkring heeft.

Ons assortiment

U kunt buffetten, bittergarnituren, belegde broodjes en BBQ’s met alles erop en eraan bij ons bestellen. Natuurlijk is dit niet het enige wat wij u kunnen bieden, bezoek daarvoor onze site. Alle producten worden vers gemaakt in eigen keuken en op de dag van levering.

Waar bezorgen wij?

Regio Rotterdam

Wanneer bezorgen wij?

Wij bezorgen bij u op locatie op de gewenste tijd, ook op zaterdag en zondag en op feestdagen.

 

Bezorgkosten

Alle materialen die wij beschikbaar stellen worden de volgende dag weer door ons retour gehaald zonder bijkomende kosten.

Wij berekenen u per levering € 15,00 bezorgkosten, het ophalen wordt u niet in rekening gebracht.

Betaling is altijd contant, mits anders met U afgesproken.

Buitendijk Rotterdam assortiment