Mickey Browns Maastricht

regios

Adres: wacht op aanmelding.

E: 
W:
Tel: 
KvK: 

Mickey Browns Maastricht

Food that makes you feel good! Bij Mickey Brown’s zijn we gefocust op snel en toch vooral gezond en lekker eten. Onze flutes, sandwiches, wraps, soups, smoothies worden iedere dag, met veel liefde, in onze eigen keuken gemaakt. Net als thuis.

Ambachtelijk, heerlijk en vers, met een enorme passie voor pure smaak. We gaan uit van onze eigen recepten en zoeken daarbij naar de beste kwaliteit aan verse lokale ingrediënten. Maar wat nog belangrijker is! We willen niet alleen dat onze producten gezond en lekker zijn, maar dat ze ook een goed gevoel geven.

Fijn om te weten dat we alleen fairtrade koffie schenken en dat ons brood afkomstig is van de beste lokale bakker. Als het enigszins kan, komen ook al onze andere producten van lokale boeren en leveranciers. Mickey Brown’s is er dus om heerlijke producten te maken, waardoor je je goed voelt. Soms lekker ‘light’ en een andere keer gewoon “onweerstaanbaar”. Omdat we weten dat gezond ook lekker kan zijn. En onze big smile is uiteraard for free! Enjoy!

 

Waar bezorgen wij?

Centrum Maastricht

 

Wanneer bezorgen wij?

Bezorgkosten